Disclaimer

Privacyverklaring

La Rentrée respecteert de privacy van alle bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Persoonsgegevens die worden opgegeven, zoals bij het inschrijven voor de nieuwsbrief, worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor de bezoeker de gegevens heeft achtergelaten. Daarmee voldoet
La Rentrée aan de pricacywetgeving.
La Rentrée is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites, die via een link op deze website kunnen worden bezocht.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Disclaimer en copyright

Disclaimer

De content op de website larentreebrocanteuitfriesland.com is met de grootst mogelijke zorg gemaakt en tot stand gebracht. Schade in welke vorm dan ook, direct of indirect, als gevolg van het gebruik van deze website wordt niet aanvaard. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van de website.
La Rentrée is niet verantwoordelijk voor content op websites waarnaar op deze website wordt verwezen. Wie gebruikmaakt van deze website stemt in met deze disclaimer.

Copyright

Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan foto’s, afbeeldingen, teksten en overige content van deze website en de daaraan gekoppelde social media-kanalen te bewerken, openbaar te maken of in welke vorm dan ook te kopiëren en/of te verveelvoudigen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content, of delen ervan, maken inbreuk op de intellectuele rechten die rusten op de content van deze website. Wie gebruik wil maken van content, of delen van content, van deze website en/of de daaraan gekoppelde social media-kanalen, dient daarvoor schriftelijk toestemming te vragen, via het contactformulier.